За нас

Фито Консулт ЕООД е регистрирана през 2012 г. Вече  няколко години на пазара,  се е доказала  с доброто качество на предлаганите стоки и услуги.

Извършва ирисова диагностика. Това е метод, който позволява бързо и цялостно определяне на здравословното състояние на човешкия организъм. Изготвя индивидуална билкова лечебна програма включваща билки, билкови продукти, хранителни добавки, етерични масла, подходяща диета.

Фито Консулт има разработени билкови смеси за различни неразположения на човешкото тяло, които практиката  и времето са доказали за ефективни.

Фито Консулт
 е лицензиран производител на кълнове от ръж, лимец, пшеница, слънчоглед, нахут, люцерна, соя. Капацитет на производство за месец – пет тона.

 Във Фито Консулт ЕООД са въведени добрите производствени практики и интегрирана система за управление на качеството и безопасността (НАССР).

Управител на Фито Консул ЕООД е Албена Ковачева. Завършва агрономство в гр. Пловдив. Близо 10 години работи по специалността си в „Билкова градина“ ООД. Там Емил Елмазов – Председател на Билкарите в България, споделя и предава опита си в ирисовата диагностика. Сега всекидневно в кабинета й идват по дузина за да поискат съвет и направят своята консултация.

Адресът на управление и производство е: гр. Дебелец, ул. Кирил и Методий № 3